intrebari frecvente

Cum se face plata

 • Ce metode de plata exista

  Plata se poate face exclusiv online cu card bancar. Studio 545  foloseste pentru tranzactiile online serviciile Netopia Payments. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului Cumparatorului ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

  In cazul produselor realizate pe baza de comanda, la incheierea comenzii Cumparatorul va achita un avans de 25% din valoarea totala a comenzii, daca aceasta depaseste 300 de lei. Avansul se va achita in maxim sapte (7) zile de la data incheierii comenzii. In cazul neachitarii avansului, comanda va fi anulata si va putea fi reluata ulterior urmand pasii initiali. Restul de plata se va achita la livrare, in cont sau curierului, ca ramburs, in functie de situatie. Pentru comenzi in valoare toala mai mica de 300 de lei nu se percepe avans.


Retur

 • Se poate face retur?

  In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa http://www.studio545??

  In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

  Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

  Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou ( accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz.

  Obiectele realizate pe comanda, nu se returneaza. Daca se cere returnarea din varii motive, cumparatorul va trebui sa instiinteze vanzatorul, in scris, si sa informeze motivul acestei decizii. Se va incerca aducerea obiectului la nivelul asteptarilor cumparatorului, daca acesta prezinta diferente fata de comanda incheiata.

  Orice comanda incheiata se poate anula doar inainte de a incepe lucrul efectiv la ea. Vanzatorul nu va accepta anularea comenzii o data ce produsul a fost predat curierului, decat prin aplicarea unei taxe de anulare de cca treizeci la suta (30%) din valoarea comenzii, pentru a acoperi costurile generate de aceasta. Stuidio  545 va accepta anularea comenzilor numai dupa o discutie de clarificare cu cumparatorul.

  Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea Termeni si Conditii.


© Studio 545. Toate drepturile rezervate.